In 3 stappen uw praktijk verkocht

Stel u heeft na lang wikken en wegen besloten om uw praktijk te verkopen. Na jaren hard werken aan een klantenbestand, het opbouwen van een kwalitatieve praktijk en het aannemen van personeel is dit een beslissing die u niet zo maar maakt. U wilt dat de verkoop soepel verloopt en bovendien wilt u een eerlijke prijs. We ondersteunen u in elke stap die gemaakt moet worden om tot een succesvolle verkoop te leiden.

  • 1
    Waardebepaling
  • 2
    Samenbrengen
  • 3
    Verkoop
Stap 1:

Vrijblijvende waardebepaling

Bij Fysio Makelaar kunt u een gratis vrijblijvende waardebepaling laten uitvoeren. We houden hierbij rekening met allerlei factoren om u een zo goed mogelijke inschatting te geven:

Aanvragen

Op welke locatie bevindt uw praktijk zich? Is dit een krimp- of groeigemeente en welke mogelijkheden tot uitbreiding van het klantenbestand zijn er? Hoe meer mogelijkheden, hoe meer uw praktijk waard zal zijn.

Daarnaast kijken we ook naar of het een huur- of kooppand betreft en naar de inventaris van de huidige praktijk. U heeft hier immers in geïnvesteerd en dat wilt u terug zien in de verkoopprijs. We kijken naar de marktwaarde en nemen alle facetten mee in onze vrijblijvende waardebepaling.

Stap 2:

Vraag en aanbod bij elkaar brengen

Fysiotherapiepraktijk kopen

We bieden een duidelijk overzicht van de praktijken die te koop staan bij u in de buurt. U ziet een compleet aanbod van alle fysiotherapiepraktijken. Zo kunt u zich oriënteren op de huidige markt en in contact komen met verkopers.

Aanbod
Fysiotherapiepraktijk verkopen

Wanneer u zelf uw fysiotherapiepraktijk te koop aanbiedt zal deze in een (beveiligde) online omgeving worden gepresenteerd. Dit kan openbaar of anoniem. Zo worden kopers geïnformeerd en bereikt u een zo groot mogelijk publiek. Op deze manier trekt u potentiële kopers voor uw fysiotherapiepraktijk en ontvangt u een zo eerlijk mogelijke prijs.

Stap 3:

Onderhandelingen en verkoop

Wanneer wij een geschikte match vinden tussen vraag en aanbod, brengen wij de twee partijen met elkaar in contact. Vervolgens kunnen de onderhandelingen beginnen, welke uiteindelijk zullen leiden tot een succesvolle verkoop van uw fysiotherapiepraktijk.

Mijn Fysio

We kunnen u eveneens adviseren over financiering van de fysiotherapiepraktijk. Daarnaast kunnen we u ook ondersteuning bieden met één van onze ervaren en financiële adviseurs. Er komt veel bij de (ver)koop van een fysiotherapiepraktijk kijken en het is voor beiden partijen daarom ook ontzettend belangrijk dat alles op de juiste wijze verloopt. Dit begrijpen wij als geen ander en we staan dan ook voor u klaar om u te adviseren.

VEILIG EN GEMAKKELIJK VERKOPEN VIA MIJN-FYSIO

Het Fysio makelaar platform
Fysio Makelaar Macbook
1.

BEVEILIGDE OMGEVING

Onze online omgeving is veilig en indien gewenst anoniem. U kiest zelf hoe uw praktijk wordt aangeboden en welke gegevens zichtbaar zijn en welke niet.

2.

CONTROLE OVER UW GEGEVENS

Altijd complete controle over uw gegevens. U bepaalt zelf wat er bij de verkoop getoond wordt en wat niet. Wij brengen partijen met elkaar in contact en laten u onderhandelen. U bepaalt zelf op welke wijze deze onderhandelingen gaan.

3.

DUIDELIJK IN GEBRUIK

Mijn-Fysio is duidelijk en gemakkelijk in gebruik. U krijgt op overzichtelijke wijze te zien hoeveel potentiële kopers er zijn en wat de waarde van uw praktijk is.