WAAROM FYSIO-MAKELAAR

Ontdek hoe wij te werk gaan om uw fysiopraktijk succesvol te verkopen.
Vrijblijvende waardebepaling

Vrijblijvende waardebepalingZie direct hoeveel uw praktijk waard is

Op basis van een aantal punten bekijken we hoeveel u praktijk waard is. Zo weet u waar u aan toe bent en kunt zich oriënteren op eventuele vervolgstappen.

Ons platform

PlatformBrengt verkopers en kopers bij elkaar

Via ons platform brengen wij verkopers en kopers bij elkaar. Hierop kunt u uw fysiotherapiepraktijken te koop aanbieden en koppelen we twee geïnteresseerde partijen aan elkaar.

Matchen verkoper en koper

Matchen verkoper en koperDé ideale match

We zorgen ervoor dat potentiële verkopers worden gekoppeld met geïnteresseerde kopers. We begeleiden u in dit proces en kunnen u, indien gewenst, koppelen met geschikte en ervaren adviseurs.

Hoe werkt fysio-makelaar.nl

Stel u wilt uw fysiopraktijk verkopen? Hoe pakt u dat aan? Fysio-makelaar ondersteunt u in de verkoop van uw praktijk. Dit doen wij door uw praktijk aan ons te verbinden, deze vervolgens te verspreiden in ons netwerk met als eindresultaat: verkoop. We leggen in de video hiernaast graag uit hoe dit precies in z’n werk gaat.

Heeft u nog geen adviseur voor deze belangrijke stap? Onderstaande onafhankelijke adviseurs zijn bij ons aangesloten:

Logo feab
Logo coubtus
Samen sterk

Sta sterker met Fysio-Makelaar

Na jarenlange werkervaring in de fysiotherapie heeft Fysio-Makelaar enorm veel kennis en verstand van het reilen en zeilen in de fysiowereld. Hierdoor kunnen we u ondersteuning en begeleiding bieden op alle gebieden die aan bod komen in de fysiotherapie.

Verkopen

Wanneer u uw praktijk wilt verkopen, snappen we dat uw de verkoop zo goed, duidelijk en eerlijk mogelijk wilt laten verlopen. Met onze uitgebreide kennis omtrent fysiotherapie en de praktijken laten we u sterker staan: in de onderhandelingen, maar ook in allerlei randzaken zoals de administratie en eventueel personeel.

Kopen

Stel u de stap heeft genomen om te starten als fysiotherapeut in een al bestaande praktijk. Er komt dan veel informatie op u af. Hoe gaat u van start en met welke onderdelen moet u rekening houden? Het maken van correcte (financiële) beslissingen is altijd een uitdaging. Een uitdaging waarin wij u graag ondersteunen met onze financiële adviseurs en jarenlange ervaring.

Door uw praktijk aan te bieden via Mijn-Fysio weet u zeker dat u een groot publiek bereikt en de kans op een eerlijke verkoopprijs hoger wordt. Mijn-Fysio maakt het makkelijk en veilig om uw praktijk in de spotlight te zetten.

HOE HELPEN WE U MET DE VERKOOP VAN UW PRAKTIJK?

U staat sterker met Fysio-Makelaar. Bij de verkoop én de koop van uw fysiotherapiepraktijk. Lees hieronder waarom.

Vraag & Aanbod

Wij brengen verkopers en kopers van fysiotherapiepraktijken in heel Nederland bij elkaar. U vindt bij ons het meest complete aanbod van fysiotherapiepraktijken en een grote database van geïnteresseerde kopers.

Advies & Begeleiding

Fysio-Makelaar adviseert (geïnteresseerde) praktijkeigenaren omtrent de verkoop van hun fysiotherapiepraktijk. Na jarenlange ervaring in de wereld van fysiotherapie en de begeleiding van fysiotherapeuten zijn wij expert in dit gebied. We ondersteunen en begeleiden u met alle vragen over de verkoop én koop van uw eigen fysiotherapiepraktijk.

Betrouwbaar & Veilig

Het is mogelijk om volledig anoniem uw praktijk onder de interesse van potentiële kopers te brengen. We gaan met u in gesprek en luisteren naar uw wensen. Wij bieden u de handvaten om een eerlijke en succesvolle overname van uw fysiotherapiepraktijk te realiseren. Zo kunt u met een gerust hart van uw pensioen genieten.